Våran bedömning

Fedegari har kommit med en ny autoklav som har hög prestanda och med en modulär design. FOB -serien av innovativa Fedegari horisontella autoklaver kombinerar utmärkt prestanda med högsta byggkvalitet, med hög användarvänlighet och den mest effektiva processen som du kan få. Nedan kommer vi gå igenom lite funktioner som den har.

Kort information om Fedegari FOB series

Med ett helt modulärt system som anpassar sig perfekt till nuvarande steriliseringsbehov. DCS PLUS 10 validerad operatörsprogramvara som ger full kontroll över driftsparametrar. Optimerade och snabbare processer minskar driftskostnaderna. Klass 316L Solid tryckkammare med pneumatisk och hydraulisk tryckventil i rostfritt stål. Snabb och enkel åtkomst till alla tekniska komponenter. Unik dörrtätning som fungerar med patenterade pneumatiska kammartätningar. Utrustad med hölje mellan en eller två dörrar för genomträngning. Positionen för det vertikala filtret reducerar avstängningsfrekvensen.

Användningsområden

FOB är en bänkvänlig sterilisator som kombinerar utmärkt prestanda med högkvalitativa material, användarvänlighet och minskad förbrukning. FOB-serien är lämplig för många olika applikationer, vilket gör denna labbteknik till det perfekta valet för att tillgodose moderna laboratoriebehov. FOB-seriens autoklaver kombinerar teknik och know-how och kan användas av mycket olika laboratorier.

Privata och offentliga mikrobiologilaboratorier gymnasieskolor och universitet forskningsinstitut, biovetenskapliga och biotekniska laboratorier kliniska diagnostiska laboratorier jordbruks-, miljö- och veterinärlaboratorier Laboratorier för materialprovning för kvalitetskontroll-laboratorier inom läkemedel, mat/dryck, kemi/kosmetika och andra industrisektorer. FOB-seriens autoklaver används inom högspecialiserade områden tack vare ett brett urval av alternativ på ett modulsystem. Därför kan FOB-sterilisatorer konfigureras för att möta de mest krävande användarens krav.

Föregående inlägg Nissan GT-R, sportbilen för bilfantasten
Nästa inlägg Fallskyddsutrusning som räddar liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *