Våran bedömning

Spårprestanda

En ny turboladdare förbättrar lågeffektivitet och motorrespons. Det karakteristiska avgaserna från Nissan GT-R beror på den nya titanljuddämparen med titanavgaser och blåaktigt avgaser. Nissan GT-R har förnödenheter som en innovativ sexväxlad dubbelkoppling med ”R-läge” för väg- och bankörning. Den nya fjädringskonfigurationen ger en större känsla av säkerhet och bättre kontroll. Däcken håller länge och du kan känna det direkta svaret för att ytterligare förbättra körningen. Den elektroniskt styrda fjädringen har justerats för ökad kurvstabilitet och jämn dämpning. Styrningen är mjukare och mer exakt och kräver endast minimal justering vid hastigheter upp till 300 km/h.

Förbättra körupplevelsen

Utrustad med en 8-tums pekskärm med multimediafunktioner. Nissan GT-R är också förinstallerad med Nissan Connect navigations- och underhållningssystem. Systemet styrs med knappar på mittkonsolen och kräver inte användning av en pekskärm. Det finns också en integrerad digital DAB -radio med möjlighet att inkludera smartphone -appar i kombination med aktiv ljudförbättring.

Nissan GT-R NISMO

Nissan GT-Rs 3,8-liters 24-ventils turbo V6 är handgjord av originaltakmonterade delar och är hjärtat i GT-R drivlina. Den sofistikerade GTR Nismo tillhandahåller tekniska lösningar och strömförsörjningar för banan. Nya GTR NISMO ger skarpare prestanda. Turboladdaren är en ny konstruktion som antogs direkt från racerbilen GT-R GT3, med en reviderad turbingeometri och färre propeller. Ger optimerat flöde och 20% snabbare gasrespons i högtryck utan effektförlust.

Full kontroll

Med ny interiör med handgjorda texturelement. Njut av komfort och lyx med nya lyxiga läderklädsel och säten i svart, beige, rött och ljusgrått. Sportstolar och Recaro®-interiörer är utformade med prestanda och komfort i åtanke. Ny och omarbetad design av instrumentet: nya färger av kolfibermönster och nålaxel. Nissan GT-R är också utrustad med nya ljudabsorptionslösningar som ljudisolerade vindrutor.

Föregående inlägg Tvåvåningsställ för cyklar
Nästa inlägg Autoklavsystem från Fedegari FOB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *