Våran bedömning

Du behöver inte lägga en förmögenhet på skönhetsprodukter när du reser. Här är några av skönhetsprylar som inte håller högsta pris men som ändå fungerar bra när du är på språng. Det finns allt från från IPL laser för hårborttagning, ansiktsrengöringsmaskiner, hårtrimmer som passar bra att packa ner i väskan eller handbagaget.

Här är några tips för att hitta billiga skönhetsprodukter för dina resor

  • Gäller det ren kosmetika eller hudvårdsprodukter så kan det vara bra att kolla på ditt lokala apotek. Då det kan skilja på kvalitén om du handlar via lågprisbutiker, i ditt destinationsland. De har ofta bra erbjudanden på skönhetsprodukter.
  • Fråga lokalbefolkningen var de hittar de bästa erbjudandena på skönhetsprodukter så kommer det säkert finnas många bra alternativ. De kanske känner till några gömda pärlor som turister inte känner till eller metoder för behandlingar.
  • Köp bara med dig det allra nödvändigaste, som lotion och solkrämer. Det är inte alltid det att utgångsdatum hanteras rätt vid solvårdsprodukter. Bry dig inte om att ta med produkter som du inte kommer att använda särskilt ofta.
  • Köp med dig lite enklare och billigare teknik för exempelvis hårborttagning, eller ansiktsrengöring som du enkelt kan förvara i väskan.

Om du är som de flesta människor är resor ofta synonymt med att behöva lösa vilka produkter som fungerar i landet du reser till. Har du dessutom lite dyrare produkter kanske du inte vill riskera att dessa går sönder.

Du kanske samtidigt behöver komplettera med ett par billiga earpods pro som du kan använda effektivt på flygplanet eller på stranden. Men det finns även flertalet andra tekniska smarta saker som smartwatch och andra praktiska mobil och smartphonetillbehör. Du hittar all teknik du kan tänkas behöva och även billigare prylar att ta med på dina resor så att du enklare kan resa utan att behöva oroa dig för att förlora dessa.

Balkongskydd för den moderna inglasade balkongen Föregående inlägg Skräddarsydda balkongskydd som passar alla balkonger
Pyssla med ditt barn och släpp loss kreativiteten Nästa inlägg Hitta rätt typ av roliga barnpyssel för just ditt barns ålder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *