Våran bedömning

Insynsskydd och balkongskydd som du köper i vissa butiker kan vara svåra att få till i rätt mått, eller kräver att du skarvar ihop dessa. Om du istället köper ett skräddarsytt skydd för din balkong, så kan du istället mäta upp hela längden och välja den typ av nätväv som passar dig bäst. Dessa tål att användas ute då de har bra UV skydd som skyddar tyget från att nötas i förtid påg grund av solens värmande strålar och ljus som annars kan vara ett problem.

Varför du behöver ett balkongskydd eller insynsskydd

Vinsten med att använda ett skyddande tyg till din balkong kan var flera. Det finns äldre heltäckta balkonger med korrugerad plåt eller liknande och där kan det vara fint att fästa ett tyg som mjukar upp det annars lite hårda utseendet.

Det kan även vara som så att det är mer av ett öppet räcke som har stolpar eller mer moderna som är helt i glas. Då kan det vara extra skönt att kunna skärma av sig lite från insyn med ett tyg som släpper igenom ljuset och där det är ett öppet räcke även för vindens starka krafter. Du kommer även känna att du kan använda din balkong längre på säsongen.

Skyddande tyg som passar vid moderna glasbalkonger

Har du helt inglasat så kan du även sy till ett midjehögt skydd som avgränsar den nedre delen av glaset vilket kan ge en mycket varmare känsla på balkongen eller uterummet. Har du byggt en stor altan med öppna träbalkar och vill stoppa vinden lite då är det även en smidig lösning som du enkelt kan montera eller demontera om du vill. Skydden tillverkas i högsta kvalitét på både nät och markisväv av känd marknadsspecialist.

Detta borgar för att produkten kommer hålla och se fin ut under en längre tid. Det finns massor med inspiration på Tentarp.se som även säljer presenningar och monteringstält av olika typer. Du kanske är ute efter något tält att skydda dig från väder och vind när du renoverar huset, eller ett tält du kan ha vid depån när du sysslar med din motorsportshobby då kan du få flera förslag på passande produkter där.

3d visualiseringar till dina visningar Föregående inlägg Skillnaden mellan virtual reality och augmented reality
Skönhetsprodukter, earpods och smarta prylar Nästa inlägg Skönhetsprodukter och smarta prylar till resan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *