Våran bedömning

Söker du den bästa kostrådgivningen som du kan utföra på distans, då finns det flera att välja på. Men dessa som kräver ofta flera fysiska träffar vilket kan var både dyrt och få in i planeringen. Det finns utbildningar inom de flesta områden inom hälsa och kostrådgivning. Men för att både du och dina klienter ska känna er trygga med rådgivningen så är det bra om du faktisk är licensierad och diplomerad kostrådgivare. Genom att du väljer att skaffa dig en bra grund som kostrådgivare och lära dig mer på djupet om näringslära, så kommer detta att öka trovärdigheten i dina råd och tips.

Ge konkreta råd och tips om näringslära

Det kan var som så att du är PT eller hälsocoach idag och vill komplettera den utbildningen för att kunna ge relevanta tips och råd. Att kunna ge råd som bygger på relevanta, validerade källor och effektivitet, ger dina klienter ett mervärde, än att rekommendera en speciell kosthållning rent generellt. Du lär dig hur olika näringsämnen fungerar tillsammans med varandra. På så sätt kan du ge en mer komplett bild av hur näringen bäst tas om hand av kroppen för bästa effekt, mer än att hänvisa till olika kostmodeller.

Varför kunskaper i näringslära är så viktigt

Klienterna har ofta provat olika sorters dieter och tröttnat på väldigt strikta kosthållningar eller uteslutningar i dieten. Du kommer efter kursen, kunna ge en enorm bredd och klienten får ett utbud och kombinationer baserat på vad klienten faktiskt tycker om att äta istället för att utesluta.

Att kunna bibehålla en träningsform eller en kost över en längre tid kan var svårt för väldigt många och det kommer behövas variation av båda. Genom att påbörja en väg mot en hälsosammare livsstil mår dock bäst av att regelbundet utföra någon form av fysisk aktivitet utan längre avbrott. Effekterna avtar dock om du inte varierar dig ibland, eller om du utför något kostschema tillsammans med någon träningsform som du inte tycker om. Gör valet enklare för klienten att välja dig genom att fördjupa dig med en mer avancerad kurs i näringslära och kostrådgivning.

Föregående inlägg En omfattande guide till kontinentalsängar: fördelar, storlekar och material.
Bomulls- och satin posters av kända konstnärer Nästa inlägg Var du kan hitta unika posters av kända konstnärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *