Våran bedömning

Vad är det som gör konstnären William Morris fortfarande aktuell?

Att finna snygga posters till väggen i ett speciellt bomullstryck av exempelvis William Morris kan vara rätt svårt. Paralleller dras ofta till att vi precis som under 1800- talet fördes med av ett allt för snabbt tempo.

Vi behövde komma tillbaka lite till det klassiska och det mer långsamma hantverket och bort från massproduktionen. Man ville på något sätt uppnå lantlivet fast mer trendigt inne i den stora staden. Att sedan hitta ett fint motiv på sin satinposter som kanske ett abstrakt motiv av Hilma af Klint som finns hos interiadesign.se.

Det låter sig inte lätt göras genom att bara kontakta en vanlig posters tillverkare. Du når det unika hantverket till en rimligare peng och kan på så sätt njuta mer av den tidlösa konsten. Dessa konstnärers motiv är väldigt vackra och finns inte att få tag på överallt. Du kompletterar dessa med en fin och vacker ram, som fungerar hemma hos dig, motivet i sig kommer garanterat ge dig många trevliga stunder när du beskådar det.

Vackra motiv gör sig väldigt bra, även som posters

Det går att vara lite mer unik än att köpa tavlor eller vanliga posters och liknande. Satsa hellre lite extra på något fint motiv som du verkligen trivs med istället och testa dig fram var det passar bäst, ge alltid din favorit konstnär lite extra utrymme på väggen.

Det kanske även rör sig om verk från ett konstnärskollektiv eller designstudio som kanske skapar konst på canvas med inspiration från kända konstverk, ett exempel på detta är Danska Arthus som vill sprida konstens budskap genom att göra den tillgänglig för flera.

Söker du konstverk tryckta som affischer så kanske Emilie Lunas konstverk med från början handmålade illustrationer som har ritats och målats med tekniker som akvarell, gem, pastellkrita, penna eller bläck. Du hittar flera spännande posters och liknande på företaget interiadesign.se som även har möbler, belysning och inredning i sitt sortiment. Letar du efter lite speciella design lampor så kan en Carl-Johan lampa eller en Nuura lampa vara av intresse.

Onlineutbildning till licensierad och diplomerad kostrådgivare med intensivekost.se Föregående inlägg Utbildning till kostrådgivare på distans utan fysiska träffar
Nästa inlägg Trädgårdspool för hela familjen: Kupolpoolen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *