Våran bedömning

Gillar du tanken på att sova i en säng som känns som om du svävar på ett moln? Då kanske du är intresserad av att lära dig mer om kontinentalsängar. En kontinentalsäng är en typ av säng som har en mycket unik utformning. Till skillnad från traditionella sängar, som har en kombination av boxspring och madrass, har kontinentalsängar bara en stor madrass. Denna madrass vilar ovanpå en träram, vilket ger sängen dess ”kontinentala” namn. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera fördelarna med kontinentalsängar samt deras storlekar och material. Vi kommer också att utforska komfortfaktorn och hur du väljer rätt säng för dina behov!

Kontinentala sängar har ett antal fördelar som gör dem till ett bra val för många människor. En fördel är att de är mycket lätta att montera och demontera. Detta beror på att sängstommen är tillverkad av trä, som är ett mycket robust material. Dessutom är kontinentalsängar mycket lätta att flytta runt, vilket gör dem idealiska för personer som bor i små utrymmen eller som ofta byter lägenhet. En annan fördel med kontinentalsängar är att de ger utmärkt stöd för rygg och ryggrad. Den här typen av säng hjälper till att fördela din vikt jämnt, vilket kan minska ryggsmärtor. Slutligen är kontinentalsängar extremt bekväma och ger en god natts sömn.

När det gäller storlek finns kontinentalsängar i två olika storlekar: Twin och Full. Tvillingstorleken är perfekt för en person, medan den fulla storleken bekvämt kan rymma två personer. Om du letar efter en säng som har mer förvaringsutrymme kan du överväga en kontinental säng i queen- eller king size. Dessa sängar har vanligtvis inbyggda lådor. En kontinentalsäng i storleken 180 x 200 är perfekt för ett par som har olika önskemål och behov då man kan kombinera olika hårdheter på madrassen.

Kontinentalsängar erbjuder inte bara en god natts sömn utan är även en betydande del utav rummets design. De kommer i en mängd olika färger och material, allt i från slitstarkt möbeltyg till sängramar klädda i mjukt sammet. På Softa Home finns det massor av modeller och storlekar – som du dessutom kan anpassa själv. Här har du chansen att skapa din personifierade drömsäng.

Det finns något för alla smaker och Softa Home erbjuder dig möjligheten att ta hem sängen och sova på saken.

Läkarintyg Direkt för utomlandsarbete Föregående inlägg Läkarintyg för att arbeta utomlands
Onlineutbildning till licensierad och diplomerad kostrådgivare med intensivekost.se Nästa inlägg Utbildning till kostrådgivare på distans utan fysiska träffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *