Våran bedömning

Med ett tvåvåningscykelstyäll för cyklar kan du enkelt dubbla antalet cyklar som du kan parkera i ett cykelrum exempelvis, eller ute på gatan. Med ett tvåvåningscykelsätll för cyklar kan man enkelt skapa mer plats i cykelrum eller ute vid exempelvis busshållplatser eller i stan utanför ett köpcenter.

Hur används den?

Cykelparkeringsplats på andra våningen med fasta sidor utan rörliga delar. Lyft cykeln med ovanstående mekaniska kraft. På bottenvåningen kan du parkera din bil som ett klassiskt cykelställ.

Den önskade takhöjden måste vara minst 2,4m för att man ska kunna få plats med alla cyklar utan att det ska bli trångt.

Varje del är nedåt och uppåt. Sedan installeras tre distanser av valfri bredd. Detta låter dig välja storleken på c / c och mängden cykelutrymme i förhållande till bredd på facket / ytan. Hela konstruktionen är i galvaniserat stål och kan användas utomhus.

Alternativ

Som tillval till cykelstället med två våningar kan man ha en utdragsskena, med denna utdragsskena installerad på det övre planet av cykelstället kan du enklare få upp cykeln på andra våningen. Ett annat tillägg man kan använda sig av är en låsbygel. Med denna placerad på cykelstället kan man låsa fast cykeln i ramen så att hela cykeln är säkrad i cykelstället.

Föregående inlägg Casalini M20 Gransport 2021
Nästa inlägg Nissan GT-R, sportbilen för bilfantasten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *