Våran bedömning

GranSport

Casalini är den första mopedbilen med en laddningsplatta för en mobiltelefon. Även utrustad med regnsensor och däcktrycksmätare så du kan hålla koll på när det är dags att pumpa in luft i hjulen. Casalini M20 Gransport kommer även utrustad med Multimediasystem 6 och pekskärm, inbyggt Apple Carlplay och Android Auto så du enkelt kan ansluta din telefon för musik och samtal genom handsfree-telefon funktionen genom de högtalare som finns på 190W.

Interiör

Interiören har uppdaterats med en ny instrumentpanel, och naturligtvis får Gransport nya lädersäten och en sportstol för komfort. Mittarmstöd med förvaring av mynt eller annat tillbehör som laddare man kan använda sig av. Instrumentpanelen har en ny kontrollpanel för lättåtkomliga funktionsknappar ovanför multimediasystemet.

Exteriör

Elektriskt justerbara ytterbackspeglar så du enkelt kan se och justera de efter din körning. Spegeln kan dras in i fordonets kaross när dörren är stängd. Spegel med avfrostning till vintern och Casalini M20 Gransport har även 16 tums lättmetallfälgar som är Casalini Original

Säkerhet

Casalini M20 Gransport är en säker mopedbil med parkeringssensor bak för att man enkelt ska kunna parkera utan krocka in i bilen bakom eller nåt annat objekt. Även utrustad med en Garmin GPS-navigator med karta så du enkelt kan navigera dig fram i områden du kanske inte varit i innan, men även för att kunna få fram bästa rutten till din destination. Casalini M20 Gransport kommer även med reservhjul i 13 tum och även med domkraft och andra tillbehör.

Föregående inlägg Ryggsäcken till alla väder
Nästa inlägg Tvåvåningsställ för cyklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *