Våran bedömning

HYPERLITE MOUNTAIN GEAR WINDRIDER 2400 45L

HMG ville utveckla en ryggsäck som skulle bli förstahandsvalet bland de mest ambitiösa och färgkänsliga äventyrarna, men även en perfekt ryggsäck för fjällvandring. De lyckades. Windrider 2400 är en ultralätt ryggsäck som erbjuder en perfekt balans mellan vikt, komfort och prestanda. Denna ryggsäck är gjord av 100% vattentätt och hållbart Dyneema® -kompositmaterial (tidigare Cuben Yarn), går igenom allt och kommer tillbaka.

Funktioner

  • Gjord av materialet Maine
  • 3 utvändiga nätfickor
  • Avtagbart och flexibelt ryggstöd
  • Två kompressionsremmar på sidorna och vertikala remmar på ovansidan av påsen
  • Roterbar topp med sidokompressionsremmar
  • Integrerat kranöverdrag med bröstband
  • Spännen yttre för ytterligare omslagsremmar vid behov
  • Sömförseglad

Våra tankar

När jag skulle backpacka 11 dagar genom Sarek regnade två dagar i rad och gick på djupt vatten varje dag. Jag använder inget regntäcke eller något, så jag är säker på att ryggsäcken kommer att hålla sakerna torra. Jag packar allt i en vattentät påse och använder en stor sopsäck som en inre behållare för att behålla så mycket vatten som möjligt. Enligt min erfarenhet håller denna våtdräkt saker helt torra, oavsett om det regnar eller går i vattnet. Den här gången i Sarek.

Ryggsäckens maximala lastkapacitet är 27 kg, men jag tycker att 20 kg räcker. Själva ryggsäcken kan säkert rymma det tyngsta bagaget, men min kropp är inte bekväm med över 20 kg.

Det finns många modeller av ryggsäckar på marknaden, men det finns en anledning till att HMG -ryggsäckar blir mer och mer populära. Det finns ingen ryggsäck som är nära kvaliteten på HMGs robusta design. Om du behöver en ryggsäck som rymmer nästan vad som helst, är Hyperlite Mountain Gear Windrider 4400 eller någon annan 4400 -modell det bästa valet.

Föregående inlägg Gasolgrillen från Kansas PRO
Nästa inlägg Casalini M20 Gransport 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *