Våran bedömning

Kansas PRO 3 SIK Turbo utmanar verkligen adnra dyra high-end gasolgrillar när det gäller kvalitet och utrustningsnivå. De flesta skärmar är gjorda av rostfritt stål. Om du installerar grillen från början känner du den höga kvaliteten. Specifikationerna kommer inte att svika dig.

BRÄNNARE

Tre hudvänliga rostfria brännare är inbyggda i TURBOZON för omedelbar ljushastighet på
00 ° C. En vertikal bakbrännare perfekt för matlagning och värme. Hjälpbrännaren vilar på bordet på ena sidan av grillen. Perfekt för tillagning av sidor och såser.

HEAT RANGE

Med utvecklingen av värmesystemet i Enders har Heat Range blivit ett värmesystem som säkerställer en enhetlig temperatur i hela ugnsformen. Oavsett om du lagar mat på låg, långsam värme eller bränner något styrs värmefördelningssystemet.

KONTROLLFÖNSTER

Locket har ett fönster som ger dig en enkel överblick över vad du grillar utan att behöva lyfta locket.

SWITCH GRID – Flexibelt galler

Med gjutjärnsplatta och ”switch grid” -system som gör det möjligt att använda tillbehör som brickor och pizzasten. Det finns en ansträngning för varje tillfälle.

SIMPLE CLEAN

Kansas PRO 3 SIK Turbo har ett galler utformat för enkel rengöring. Grillen är utformad för att inte ha några kanter eller hörn för att minimera risken för matrester och fettbildning. Rostfria delar kan enkelt installeras och tas bort utan verktyg. Delarna i rostfritt stål tål diskmaskin.

Föregående inlägg LG 65¨ G1 4K Ev OLED TV
Nästa inlägg Ryggsäcken till alla väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *