Våran bedömning

Vår erfarenhet av Roslagens Plåtkonsult är att de är kunniga inom deras område och mer. De har tjänster med allt från plåtslageri till möjligheten att ge ut entrepenadesiktiningar i Stockholm, men även runtom i hela landet. De har gedigen erfarenhet inom alla områden de arbetar inom, närmare 250 års erfarenhet totalt bland alla deras takkonsulter och putskonsulter.

Vi tycker att att Roslagens Plåtkonsult är plåtkonsulten man ska vända sig till. Vi kommer därför att nedan gå igenom lite vilka de är, men även ge de ett 5-stjärnigt betyg!

Vilka är de?

Roslagens Plåtkonsult hjälper dig att slutföra tak- och fasadprojekt. Lita på oss för hela projektet eller utvalda delar av det. Alla våra konsulter har lång erfarenhet av process- och kontraktsgenomförande. Vår kunskap är förankrad i verkligt hantverk, inklusive gamla traditioner och den senaste tekniken.

Förutom plåten och gipset som vår grund förstår vi också de flesta tak- och ytterväggsmaterial, liksom skärningspunkten mellan olika material, av vilka plåt oftast är en viktig detalj. Från kulturella och historiska byggnader med hundratals år av historia till byggnader designade av moderna arkitekter med den senaste tekniken, kan du be oss om hjälp. De är med andra ord en fasadkonsult i Stockholm och utför uppgifter över hela landet.

Föregående inlägg DigiM Redovisningsbyrå
Nästa inlägg Låsbart laptopskåp med inbyggd laddning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *