Våran bedömning

Vilka är DigiM?

I deras roll som auktoriserad rådgivningsbyrå är rådgivning det viktigaste. Finansiell rådgivning förbises ofta och ses som något som bara stora företag kan dra nytta av. Men ekonomisk rådgivning passar alla och är den tjänst som har störst inverkan på företagets utveckling. DigiM tillhandahåller affärsrådgivning till alla våra redovisningskunder, men också som en oberoende tjänst, även om du har en bokföring någon annanstans. När de märker att ditt företag kan behöva dessa tjänster kommer de proaktivt att tillhandahålla många av dessa tjänster och ge förslag på vilka tjänster som är bra för dig.

Våra tankar om deras tjänster

Vi tycker att proffsen hos DigiM är utbildade i deras sak, med god kundtjänst och bra service är deras mål alltid att hjälpa dig att du själv ska nå dina mål. Med allt från digital bokföring till affärsrådgivning eller företagscoaching så kan de hjälpa dig med allt när det kommer till företagsrådgivning.

DigiM är då en redovisningsbyrå i Nyköping och även nere i Helsingborgsområdet. Fördelen med just DigiM är att de inte bara finns placerade på deras två kontor, de har även möjlighet att hjälpa dig med digital bokföring och annat på distans!

Vi anser att DigiM är företaget man ska vända sig till när man själv som företagare inte kan, eller har tiden, att kunna hinna med bokföring eller om man är i behov av företagsrådgivning!

Föregående inlägg FIMAP SMg, åkbar skurmaskin
Nästa inlägg Roslagens Plåtkonsult, men än en plåtslgare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *