Våran bedömning

På arbetsplatsen där man har en egen laptop är det viktigt att kunna förvara datorn säkert från intrång eller inbrott som kan ske, därför är det viktigt att man har exempelvis ett laptopskåp där man enkelt kan förvara sin och eventuellt andra tillbehör. Nedan kommer vi gå igenom ett laptopskåp fån SafeExperten som vi har själva testat!

Laptopskåp

Det laptopskåpet som vi har testat är ett laptopskåp avsett för förvaring av bärbara datorer med inbyggda laddare. Detta laptopskåp hade även utrymme för säker förvaring av surfplattor, mobiltelefoner och liknande tillbehör. Laptopskåpet vi testade är ett stabilt, oklassificerade skåp med 10 separata låsbara fack med ett huvudnyckelsystem. Dörren har också en etiketthållare och ventiler.

Det finns också ett litet skåp som rymmer små saker som mobiltelefoner och plånböcker. Den kan också användas för att bygga separata fack för prototyper eller när man är i behov av fler fack för att kunna förvara mer tillbehör.

Vår upplevelse

Under den tiden som vi fick testa skåpet fick vi en bra uppfattning om hur man använder det och möjligheten till att utöka förvaringen vid behov. Vi tycker att skåpet är extremt bra och skapar en säkerhet när man inte är på arbetsplatsen. Man kan sitta hemma och veta att ingen kommer röra datorn eller några tillbehör man har till datorn, och veta att de är säkrade mot inbrott om det skulle ske.

Skåpet vi fick lämnade ett litet fotavtryck med inne i kontoret då den bara är 180cm hög, och 50cm bred och djup, men rymmer ändå upp till 10 datorer totalt, 1 per fack samt olika tillbehör i alla olika fack. Vi ger detta skpåp 4 stjärnor, detta då skåpen är oklassade och vi inte kunde hitta nån information om det tillhörde de brandsäkra skåp som finns på marknaden.

Föregående inlägg Roslagens Plåtkonsult, men än en plåtslgare
Nästa inlägg Truckförarutbildning i Jönköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *