Våran bedömning

En ny mästare har kommit in till ringen i gaming-världen för att ta plats och visa att bärbara datorer kan prestera lika bra som en stationär dator fullutrustad med den senaste hårdvaran. Den nya mästaren som har kommit är då Razer Blade Advanced, då den tillhör Razers Blade-serie är den tunn. lättviktig men fullpackad med hårdvara som gör att man kan spela de senaste spelen var som helst.

En fördel värd att nämna direkt är att den är utrustad med en vanlig HDMI-port men även med vanliga USB typ A portar, så man enkelt kan använda externa tangetbord eller till exmpel en trådlös datormus, som använder USB för att kunna kommunicera med datorn.

Kraftfull kombination av hårdvara

Razer Blade 15 är utrustad med tionde generationens Intel Core i7 -processor och NVIDIA GeForce RTX -grafikkort. Med kraftfull prestanda kan Blade 15 utföra krävande kreativa uppgifter samtidigt som de senaste AAA-spelen fungerar smidigt.

Utmärkt 4K OLED-skärm

Razer Blade 15 har en 4K OLED-skärm med utmärkta visuella effekter, vilket är perfekt för till exempel videoredigering, grafikredigering eller rendering.

Fokus på kylning

Razer Blade Advanced är utrustad med avancerade kylfunktioner som effektivt och tyst kan sprida värme för optimal prestanda och användarkomfort. I sin tur har Razer Blade Base ett skräddarsytt värmeslangsystem för att hantera kylning under de mest krävande sessionerna.

In och utgångar

Razer Blade 15 är utrustad med avancerade anslutningsmöjligheter för att anpassa sig till olika enheter. Idag har Wi-Fi 6 (802.11ax), Bluetooth 5 och Thunderbolt 3 blivit oumbärliga och viktiga funktioner för dig. Även utrustad med ett fullt HDMI-uttag som du kan använda till en TV eller en externskärm genom en vanlig HDMI-kabel.

Föregående inlägg En hälsosam pool
Nästa inlägg LG 65¨ G1 4K Ev OLED TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *