Våran bedömning

Skapa en rustik eller industriell heminredning med industriella möbler och rustika möbler i återvunnet trä. Vill du ge ditt hem en makeover? Om så är fallet, varför inte välja möbler som skapar en atmosfär av rustik charm eller industriell stil? Stilen rör sig mellan återvunna och antika rustika möbler till mer modern och industriell heminredning och design. Det finns många alternativ när det gäller att uppnå den perfekta rustika eller industriella looken.

Industriella möbler som skapar en modern industriell heminredning

I motsats till sin rustika motsvarighet handlar industrimöbler om raka linjer och minimalism. Tänk på metallaccenter som synliga rör, synliga tegelväggar och bänkskivor i betong. För att ge ditt utrymme en autentisk industriell känsla.

Då kan du välja bland saker som pallar och stolar i metall med läderaccenter, trälådor med metallhandtag, fabrikslampor med Edison-lampor. Den industriella stilen når ända upp till att återanvända mindre fraktcontainrar, som förvandlats till sittplatser. Nyckeln är att hitta delar som kombinerar både funktion och form.

Rustika möbler som håller längre än moderna möbler

Om du satsar på en rustik look vill du hitta möbler som är unika och tidlösa. Du kan välja vintagepjäser från 1800-talet eller något mer modernt som ett handgjort bord i återvunnet trä. Oavsett vilken stil du väljer ska du se till att den förmedlar värme och komfort. Blanda gärna rika texturer, till exempel sammetskuddar och pälsöverkast, lägga till distanserade belysningsarmaturer och införliva naturliga element som växter och blommor.

Oavsett om du vill skapa en varm rustik atmosfär eller en industriell inredning i ditt hem kan rätt möbler vara avgörande för att uppnå det utseende du önskar. Om antika eller moderna föremål passar din stil bäst beror på din smak.

En sak är säker, det är värt att ta sig tid att hitta de rätta industriella och rustika möblerna för ditt inredningsprojekt. Behöver du mer inspiration om den återvunna och rustika samt industriella heminredningen, då kan du exempelvis hitta detta hos mixhuset.se.

Föregående inlägg Förbättra din hemdesign med Glasbolagets glasräcken och glasväggar 
Nästa inlägg Oculus Quest 2: Ett VR-mästerverk 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *