Våran bedömning

Glasbolaget erbjuder den perfekta lösningen – glasräcken och glasväggar. Våra produkter är utformade för att få vilket rum som helst att sticka ut med sin moderna estetik samtidigt som de ger säkerhet och funktionalitet. Låt oss ta en närmare titt på vad Glasbolaget har att erbjuda. 

Glasräcken för inomhusbruk

Glasbolaget erbjuder glasräcken som är idealiska för användning i trappor, balkonger, terrassområden, terrasser med mera. Våra räcken finns i olika former och storlekar som kan användas både inomhus och utomhus. Du kan välja mellan våra räcken i klart glas för en fri sikt eller välja räcken i frostat glas för ett upphöjt utseende som fortfarande låter ljuset passera igenom. Vi erbjuder också anpassade storlekar så att du kan se till att dina nya glasräcken passar perfekt in i din befintliga hemdesign. 

System för glasväggar 

Om du vill skapa ett unikt utrymme i ditt hem är Glasbolagets väggsystem den perfekta lösningen. Våra väggsystem finns i både golv till tak och halvväggsalternativ så att du kan skapa barriärer mellan olika områden utan att offra ljus eller utrymme. Dessutom är våra väggar tillverkade av härdat säkerhetsglas som är tillräckligt starkt för att tåla många års slitage samtidigt som de är stilfullt moderna. 

Glasräcken för uteplatser 

Våra glasräcken för uteplatser använder stolpar och räcken i rostfritt stål i kombination med härdade säkerhetsglaspaneler för att skapa en otroligt hållbar och estetiskt tilltalande barriär runt uteplatser och däck. Kombinationen av beslag i rostfritt stål med våra klara eller frostat härdade glaspaneler gör att du kan njuta av fri utsikt över din bakgård samtidigt som du garanterar maximal säkerhet för alla som beträder området. Dessutom är våra terrassräcken lätta att installera så att du kan få ett vackert nytt tillägg till ditt utomhusliv på nolltid! 

Om du letar efter sätt att lägga till stil och funktionalitet till din hemdesign är Glasbolaget den perfekta partnern för dig! Vi erbjuder högkvalitativa glasräcke-system som är utformade speciellt för inomhus- eller utomhusbruk samt fantastiska väggsystem som ger en modern känsla i alla rum i ditt hem. Så låt oss hjälpa dig att göra din drömhemsplanering till verklighet! Besök oss online idag på glasbolaget.se för att lära dig mer om våra produkter!

Föregående inlägg Backpackinglight.se
Bilden visar en rustik heminredning. Rustika möbler och industriella möbler skapar en rustik och industriell heminredning enkelt. Nästa inlägg Hur du kan skapa en industriell heminredning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *