Våran bedömning

Laura Ashley är ett välkänt varumärke som säljer en mängd olika heminredningsprodukter, bland annat muggar, skålar och porslin. Jag var intresserad av Laura Ashleys muggar, skålar och porslin eftersom jag är på jakt efter lite nytt porslin. Jag gjorde lite efterforskningar på Laura Ashleys webbplats och läste några recensioner på nätet för att få en uppfattning om vad andra kunder tyckte om deras produkter. På det hela taget fann jag att recensionerna var positiva och att kunderna verkade vara nöjda med sina inköp.

Först tittade jag på muggarna

Laura Ashley har ett brett urval av muggstilar att välja mellan, bland annat keramik, stengods och porslin. Jag bestämde mig för Hadleigh Mug i Cream eftersom jag gillade den klassiska designen. Hadleigh-muggen tål diskmaskin och mikrovågsugn, vilket är viktigt för mig eftersom jag inte har tid att diska för hand. Muggen finns också i ett set med fyra stycken, vilket är perfekt för min familj. Utifrån de recensioner jag läst verkar det som om de flesta är nöjda med sitt köp av Hadleigh Mug och skulle rekommendera den till andra.

Därefter tittade jag på skålarna

Laura Ashley erbjuder flera olika typer av skålar, bland annat spannmålsskålar, pastaskålar, soppskålar med mera. Jag bestämde mig för Churchill Bowls i Cream eftersom de är mångsidiga och kan användas till en mängd olika maträtter. Churchillskålarna är också tillverkade av slitstarkt porslin, vilket är viktigt för mig eftersom jag vill att mina tallrikar ska hålla i många år. Utifrån de recensioner jag läst på nätet verkar det som om de flesta är nöjda med sitt köp av Churchill Bowls och skulle rekommendera dem till andra.

Slutligen tittade jag på porslinet

Porslinssektionalerna finns i ett set om fyra eller sex och är tillverkade av slitstarkt porslin som är flisbeständigt. Jag bestämde mig för att välja setet med fyra eftersom det kommer att räcka till min familj. Utifrån de recensioner jag läst på nätet verkar det som om de flesta är nöjda med sitt köp av Porcelain Sectionals och skulle rekommendera dem till andra.

Slutsats

På det hela taget är jag mycket nöjd med mitt köp från Laura Ashley. Deras muggar, skålar och porslin är av hög kvalitet och till ett rimligt pris. Jag skulle definitivt rekommendera deras produkter till alla som letar efter nya tallrikar till sitt hem.

Du hittar ett stort utbud av produkter från Laura Ashley på husetbreve.se.

Tack för att du läste!

9

Design

10.0/10

Funktion

9.0/10

Prisvärdhet

8.0/10
Summary
Review Date
Reviewed Item
Laura Ashley muggar, skålar och porslin
Author Rating
51star1star1star1star1star
socionomkonsult Föregående inlägg Konsulttjänster inom socialt arbete: En ny gräns
Nästa inlägg Vad gör en kemikaliekonsult?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *