Våran bedömning

Låt experter ta hand om dina bildäck mellan säsongerna

Det finns många fördelar med att förvara dina däck på ett däckhotell. Detta skyddar det dina däck från väder och vind och ser till att de förblir i gott skick längre genom att de förvaras i jämn temperatur. Det förhindrar även att det bildas olika tryckskador på dina däck, vilket kan inträffa om de lämnas stående eller liggandes under långa perioder. Många staplar sina däck på varandra och däcken längst ner förvaras oftast mot garagegolvet och utsätts för högt tryck och markkyla.

Förvaring av dina däck på ett däckhotell att dessa kontrolleras regelbundet och inför säsong. Detta bidrar till att jämna ut slitaget och förlänga deras livslängd och däckhotellet och verkstaden berättar om däcken börjar bli uttjänta eller har skador som kan leda till eventuell punktering vid användning. Du kan även passa på att få en hjulinställning av ditt fordon.

Genom att förvara däcken på hotell så har du även en bekväm plats att förvara dina däck på när du inte använder dessa. På så sätt vet du att det är i tryggt förvar och försäkrade mot skador och stöld. Detta kan vara extra viktigt idag när både fälgar och däck av hög kvalitét är väldigt ofta utsatta för stöld.

Förvara däcken säkert och trygg på däckhotell i Visby och på Gotland, du kan förvara både dina sommardäck och vinterdäck, mellan säsongerna samt byta ut eller köpa kompletta sommar- och vinterdäck. Hos Åström Sanda på Gotland, kan du även passa på att se över ditt bilbatteri och motorcykelbatteri. En annan fördel är att du även kan hyra släpkärror, lastbilar, dumper, markförberedande paddor och minigrävare när du besöker sommarstället eller när du behöver utföra arbeten på huset.

Måttbeställda speglar till hem och badrum Föregående inlägg Välj måttanpassade speglar till ditt hem
3d visualiseringar till dina visningar Nästa inlägg Skillnaden mellan virtual reality och augmented reality

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *