Våran bedömning

Bästa OLED -skärm någonsin LG OLED Evo sätter en ny standard. Den nya generationens OLED-paneler har en ny design med ytterligare lager och kraftfullare självlysande material. Dessa optimerar panelstrukturen och förfinar ljusets våglängd. Resultatet är bättre skärpa och ljusare, fylligare bildkvalitet. Det är inte bara en skalbar display, utan också en visuell upplevelse genom HDMI kabel.

Gallery Design-Fusion med vägg

OLED har en mycket smal profil som gör att du kan montera din Gallery Design TV nära väggen som en bild. Detta förbättrar interiören och ger en touch av elegans till rummet.

Biofunktionen LG OLED TV

återger bildkvalitet i bioklass med fantastisk klarhet. Dolby Vision ™ IQ justerar bildinställningarna på ett intelligent sätt baserat på innehållstyp och miljö. Dolby Atmos® erbjuder multidimensionellt surroundljud och Filmmaker Mode ™ erbjuder regissörens ursprungliga vision, så att du kan uppleva filmen som du vill.

Spelfunktioner

Med LG OLED -TV: er kan du få ett försprång. 1 ms svarstid och upp till 9,6 ms ingångsfördröjning. LGOLED stöder de senaste HDMI 2.1 -specifikationerna och tillåter 120 fps VRR, ALLM och eARC. Med GSync och FreeSync är varje K HDR-ram perfekt för nästa generations datorer och konsoler.

Unik sport-TV-funktion.

LG OLED TV visar alla spel på 120Hz med smidig rörelse och snabb handling. Som tittare ser ingenting mer spektakulärt ut. Sports Alert håller dig uppdaterad om dina favoritlag, speltider och resultat, även när du bläddrar i annat innehåll.

K Alpha 9 Gen AI -processor

Imponerande bearbetningsteknik. Kärnan i varje LG
K OLED -TV är ett innovativt chip som använder algoritmer för djupinlärning för analys och optimering. AI Picture Pro känner igen innehåll, tar bort brus och optimerar bildkvaliteten. AISoundPro känner igen röst, effekter och frekvenser för att optimera ljud och förbättra empati.

Tror du att du vet innebörden av Smart?

Det är dags att tro att LG ThinQ är här för att maximera din TV-upplevelse. Välj den röstassistent du behöver och använd den helt nya startskärmen för att styra din TV med röst för extra bekvämlighet och kontroll. Med Bluetooth inbyggt kan du även använda en trådlös mus och tangentbord när du surfar på den inbyggda webbläsaren.

Föregående inlägg Razer Blade Advanced (2021)
Nästa inlägg Gasolgrillen från Kansas PRO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 − två =